maandag 27 september 2010

Part of the weekend never dies

Wel doei daar, geinige lezers!
Het is alweer maandag en ik doe een flauwe poging U door mijn taalgebruik te laten raden in welke oorden ik dit weekend vertoefde.
Extra tips kunnen zijn:
  • Ik ben er 100 keer bijna omver gereden door er een bakfiets
  • Er rijden ook van die minimini-wagentjes rond. Die mogen tuffen op het fietspad en parkeren op de stoep, is dat er niet helemaal over?
  • Ik at geen kroket uit de muur hoewel iedereen daar in horden stond voor aan te schuiven. Ik at wel duizend andere lekkere dingen, waaronder veel te veel kruidnoten met chocolade van de ah.
  • Anne Frank leefde twee jaar in een klein, donker hol en dat met je eigen ogen zien, dat doet, op zijn zachtst gezegd, wel iets.
  • De zon scheen nu en dan, het hagelde eens, we waren een dag half bevroren en toen scheen de zon weer. En daar werden wij blij van want:Ik laat U weldra mijn schone aankoop zien die ik daar deed.
De puberale stuff bespaar ik U.

En O: Merci voor alle leuke reacties op mijn hostie-transformatie. Lief van U!
We moeten er misschien serieus aan denken de volgende blogbijeenkomst dansbaar te maken. Want ik zie dat aan Uw reacties: U zijt allen (klopt dat hier grammaticaal nog?) verdoken partycrashers, snakkend naar een decadent boeltje. De leeftijd tempert niet alles hé.

6 opmerkingen:

Mamasha zei

Dat doet er mij aan peinzen: de volgende IW een radiooke mee te pakken! Enne mevrouw Modaal, ik vergeet het steeds, maar wou nog even 'likewise' zeggen. De koffie en koek smaakten mij beter in uw gezelschap!

Pippelotje zei

volgens mij zat ge niet in Duitsland.

lisette zei

Amsterdam dan, lijkt me toch?? (en dan bedoel je die fietstaxi's met tuffen op fietspad??)Goh, hadden we kunnen afspreken! Was er gister ook weer eventjes. En inderdaad, het Anne Frank huis is binnen erg heftig..

No-Re-Mi zei

Janina, gij zijt té grappig! Altijd schaterlachen (in mijn eentje) verzekerd als ik je stukjes lees!

Ella Montella zei

Asjemenou!

Ik zou eigenlijk graag eens een kroket uit de muur halen, maar ik heb dat dus nog nergens gezien in Nederland... misschien kom ik op de verkeerde plaatsen ofzo.

Nu hebt ge wel de Anne Frank-boom niet meer kunnen zien, zund!

bombilla zei

Hoor ik daar een buikschuiver??