Het is gemakkelijk en altijd een succes.
De cakejes maakt U als volgt:
- U maakt een 4/4 cake: 230 gr zelfrijzende bloem, 230 gr suiker, 230 gr gesmolten boter en 4 eieren.
- Gesmolten alpro boter geeft een duidelijk lekkerder resultaat dan gesmolten fama boter. T is maar dat u het weet he.
- Bij de suiker mag U gerust 100 gr donkerbruine suiker nemen en 130 gr kristalsuiker.
- U doet alles in een pot en mixt met de spatels enkele minuutjes.
- U voegt ook wat bakpoeder toe, altijd een veilig ruggesteuntje.
- U voegt De Ingrediƫnten Die Het Lekker Maken toe: 2 geplette bananen (hoe rijper de banaan, hoe lekkerder het resultaat. Ja hoor, die zwartgevelde banaan die U even uit het oog verloor, mag er gerust bij. Hou wel het onderscheid tussen "goed rijp" en "rot" in de gaten) - chocoladeparels of chocoladefiguren van lang vervlogen kinderfeestdagen die U in stukken slaat - een mespuntje nootmuskaat.
- Alles nog eens goed mixen.
- U vinger in het deeg draaien om te proeven.
- Kleine vormpjes tot iets onder de rand vullen met het deeg dat U ondertussen al voor de helft zo heeft opgegeten.
- 20 minuten bakken op 175 graden.
- Met een mes controleren oftinorde is.
7 opmerkingen:
Lekker!!!
Ik ga ze deze week bakken :)
mjam mjam ga ik eens proberen (en 't is "uw vinger" in plaats van "u vinger" zus)
Ah, lekker! Ik ruik ze al van verre...
sounds very good!
dat werd tijd, mijn maagske begon altijd te knorren van die aanblik van uw cakejes
hmmmmm zin in!!
Voor jou een award op mij blog, http://tie-ne.blogspot.com/2010/02/award.html, groetjes!
Een reactie posten