zondag 17 augustus 2008

En de winnaar is..., part II

Weet U nog dat ik iets gewonnen had?

Wel, enkele dagen geleden kreeg ik een email dat ik nog iets heb gewonnen! Iets van een wedstrijd waar ik op dezelfde dag had aan deelgenomen als die wedstrijd waarmee ik het kookboekje won.

Voor die tweede wedstrijd had ik dezelfde geheime succesformule gebruikt als bij de eerste wedstrijd. Het wordt dus alsmaar duidelijker dat die truc wel degelijk werkt. En ik ben dus alsmaar minder geneigd hem aan uw neus te hangen. Tenzij voor véééééééél geld.

Wat won ik deze keer?
Hou U vast: een paar schoenen naar keuze uit de hippe schoenenketen Sacha.
Joehoew!

Er zit echter een addertje onder het gras. Ik mag wel kiezen, maar die keuze is eerder beperkt. Ik mag namelijk kiezen uit zes paar schoenen, waarvan een fotootje was bijgevoegd.
En nu moet ik eerlijk opbiechten dat die selectie niet echt overeenkomt met mijn persoonlijke smaak.
Zo kan ik bijvoorbeeld eigenaar worden van deze veelkleurige python:
Mooi zo, dat slangenleer in diverse kleuren. En gemakkelijk ziet het er ook uit.


Geen nood, ik kan me ook een mooi en lief paar botjes aanschaffen:


Het mooiste paar is echter dit:


Ik heb mijn keuze al doorgegeven (het braafste paar van de zes), maar moest U graag bovenstaand blinkend gespmodel toevoegen aan uw kinky garderobe, dan mag U me altijd Uw maat doorgeven. Ik kan het misschien nog veranderen en U er heel erg blij mee maken.

2 opmerkingen:

KoraaL zei

Pick me, pick me!

lisette zei

Van mij mag je zelf heel gelukkig worden met je nieuwe schoenen!! In ieder geval heel leuk om iets te winnen toch, (ondanks stomme addertjes) dus gefeliciteerd!