zondag 13 juli 2008

Janina het aardbeientaartje


In mijn poging Facebook nog een kans te geven, deed ik vandaag de test "welke koffiekoek ben jij?".
Ik heb al de test "welk taartje ben bij?" gedaan en toen bleek ik een raar stuk citroentaart te zijn. Een vieze zuurpruimtaart. Dat heb ik dus maar verborgen op m'n profiel. Niemand hoeft te weten wat voor een zuurtaart ik ben.
De koffiekoektest draaide echter positiever uit. Ik ben namelijk een aardbeientaartje. Geef toe: iederéén lust wel eens een aardbeigebakje.
Bovendien verschaft de test je ook een inkijk in je diepste zelf. Je koffiekoekidentiteit legt je hele psyche namelijk bloot.
Een bloemlezing: "Jij bent een aardbeientaartje. Lekker vanbinnen met een zachte puddingvulling."
Geen ingewanden en bloederige toestanden inside Janina, nee, een lekker zachte puddingvulling. Dat is zeker waar. Wat betreft sommige lichaamsdelen is het immers onmiskenbaar: daar zitten geen spieren, maar pudding. Of wou U dat niet weten?
Ik, het aardbeientaartje, heb echter nog veel meer te bieden dan drilpudding. Want: "Je bent fris, speels en lief. Iedereen geniet van jouw aanwezigheid. Je lacht om alles, maar je laat je niet doen en jouw vrienden weten wanneer het te ver gaat."
Ik ben een lachebek die zijn grenzen stelt. Dat werd mij als kind ook al verweten. Dat ik iedereen uitlachte maar direct in een razernij ontstak wanneer iemand nog maar een halve grap over mij maakte.
U ziet het: Facebook, het bespaart U een dure persoonlijkheidsanalyse.
Doe de test ook eens en weet me te zeggen welke heerlijke koffiekoek U bent. Misschien wel een verwaande croissant. Of een vettige Suisse.

3 opmerkingen:

KoraaL zei

ik ben ook een aardbeigebakje!

Janina Modaal zei

En eline ook!

Dat kan toch geen toeval zijn, waar :o).

KoraaL zei

Indeeeedio!