maandag 28 juli 2008


Beste lezertjes,

Graag zou ik voor U lange, breed uitgesmeerde en vooral spannende verhalen neerpennen.
Iets verhindert me dit echter, namelijk een gebrek aan inspiratie. Ik zit in de allerlaatste dagen thesisafwerking en ik kan aan weinig anders denken.
Woensdag is het echter allemaal voorbij en dan start de vakantie eindelijk. Dan zal ik ongetwijfeld grote wereldreizen maken, arme kindjes redden, analfabeten bijscholen, hongerigen spijzen, feestjes opbeuren en nobelprijzen winnen. Dit alles zal erg spannende verhalen opleveren en vanaf dan zal deze blog dan ook weer uitpuilen van de geïnspireerde pennevloeisels.

Nog even geduld dus. Danku.

1 opmerking:

Anoniem zei

lieve janina,

wat jammer dat je net nu zo hard moet werken aan je thesis! het is nu namelijk mooi weer - ik neem aan dat u niet naar buiten kijkt laat staat buiten zit nu het zo spannend is. als je thesis even vlot en doordacht geschreven is als je blogspot kan dat volgens mij alleen maar goed aflopen en zal het allemaal de moeite geweest zijn. nog eventjes doorbijten dus...

hopelijk is het daarna ook nog mooi weer en kunt u zich volop overgeven aan alle geneugten die zo kleurrijk omschreven worden.

het ga u goed tijdens de vakantie :))

een trouwe bezoekster