dinsdag 30 november 2010

Part of the weekend never dies

Zonnige groetjes uit Fontenoille!

Want zonnig was het daar wel, in Dardennen.
Qua sneeuw viel het helaas wat pover uit. Net genoeg om mijn botten eens wit te kleuren, ruim te weinig om een sneeuwman te metsen.
Maar ook wel genoeg om fake kerstkaarten te fotograferen, Janina poserend onder de boom terwijl iemand aan de andere kant de boom door elkaar schudt, zodat Janina in de dwarrelende sneeuwvlokjes zou staan. Andere fotoreeksen betreffen het schoeisel van elkeen, mandarijnenmond, topetegaare groepsfoto's en snipsnapshot snel onder de rok van de meisjes.
Aan flauwe mopjes geen gebrek, zoals U merkt. Het was daar een dolle boel.
Evenmin gebrek aan reusachtig veel eten, Irish coffees, een cake van 30 eieren en 2 kilo boter en 21 vrienden om alles in een oogwenk naar binnen te spelen.
Alle calorie├źn werden ter plekke weggewerkt door een boswandeling van minstens 10 minten. Toen was het bospad op en het spoor bijster.

's Avonds schaarden we ons rond het denkbeeldig kampvuur.
U kent dat: bakken bier en hits uit foute tijdperken.

Gelukkig voor deze muziekrubriek hadden we een stijlvolle afsluiter met pannekoeken, gluhwein en Ella.Hebt U even geluk dat we niet het hele weekend naar Urban Cookie Collective luisterden!
Googelt U maar even, U zal het zich pijnlijk goed herinneren.

4 opmerkingen:

Sarah zei

Gotta love Ella!

PS: ik wil die foto's zien

bombilla zei

Van 30-eieren-en-2-kilo-boter cake krijg je dus zo'n lijntje....

bombilla zei

... en bedankt trouwens om The Key, The Secret nog eens op te frissen. Ik was dat (bijna) vergeten!!

.tonBouton. zei

Mooi zo! Had jij ook zo'n Ella glitterkleed aan terwijl je aan de pannenkoekenstoof elegant stond te swingen? (zie het al helemaal voor mij)