dinsdag 31 augustus 2010

Een award voor mijn vet haar

Ik had U gezegd dat ik vandaag wel iets zou uitvinden om U te entertainen, en alzo geschiedt dus.
De insipiratie was makkelijk gevonden in een stokje dat nog lag te wachten.

Van Emma en Mona en Ma vie en vert kreeg ik namelijk, een hele tijd geleden al, de Stylish Blogger Award.


Juij, joepie en dankjewel!
De award vraagt om vijf persoonlijk-willekeurige weetjes. Ik heb U al een paar keer blij verrast met ongelooflijk spannende weetjes over mezelf en echt waar, hoewel mijn persoonlijkheid eindeloos veel sprankelende facetten bevat, ontbreekt het me even aan zelfweterij.
Uit wanhoop ging ik te rade bij mijn foto's, zie alsnog hier:

 

Wat komt U over mij te weten?
Ik heb een bijzondere ring die me doet denken aan longblaasjes. De ring wekt vaak reacties op en dat is goed want het zijn bijna altijd positieve reacties en dat is nog beter want in het begin twijfelde ik nog wat. Ik was bang dat ik er wat twilight-achtig zou uitzien.
Ik was een blauw bolletje op de concerten van Leonard Cohen, en dat wijs ik aan op het veiligheidsplan. Een veiligheidsplan dat een vriend van me tekende. Ik heb dus slimme vrienden.
Ik eet graag snoep en dan vooral kleurrijk en mierzoet snoep. Maar dat wist U al zeker?
Ik heb het mooiste nichtje ter wereld en zit daar graag hand in hand mee.
Mijn stoere persoonlijkheidskant wil graag een tatoeage en deze zomer testte ik eens met een übercoole robot. Vakkundig aangebracht met kindergrimedinges door mijn collega's van Stitch me!. Wat leerde ik uit deze testversie: de arm is een goede plek - over al de rest denk ik best nog eens goed na.

Ik wil ook nog opmerken dat ik heel graag stylish zou zijn, zoals de award suggereert, maar het vandaag niet echt ben. Vet haar en gepluisd trainingsvestje olé olé! 
Bij stylish denk ik trouwens altijd aan sushi en strakke witte interieurs. Helaas hou ik van geen van beide.
Maar als stylish ook "gezellig knus met lekker gebak of een ovenschotel" kan betekenen, dan ben ik nu en dan wel stylish. In beperkt-luie mate.

Ik wil de stylish-dinges graag doorgeven, maar vraag me af wie hem ondertussen nog niet heeft gehad.
U daar! Bent U stylish? In eender welke zin? En U wilt dat eens uitleggen?
Laat het me weten en ik overhandig U de trofee persoonlijk!

Tiens, ik heb hier nog drie stokjes liggen.
Maar dat is voor later.
Wat dacht U van morgen?

7 opmerkingen:

Kelly zei

Haha, een mens heeft zijn werk met al die stokjes!
En grappig, die robot :) Ook al zou ik dat nu niet bepaald permanent op mijn arm willen hebben... Maar toch, ubercool is hij zeker :)
En bedankt voor uw schrijfsel, 't was weer plezant om te lezen.

Liesbet zei

Je kan een hele stokjes en awards-verzameling beginnen :-)

Silke zei

ik ben ook heel stylish. ik heb een pyjama aan met te korte pijpen en een gat bij het kruis. mijn haar = vet en mijn ogen vallen dicht. ik heb op dit moment ook geen bh aan, en geen make-up op. MAAR: ik heb net mijn nagels in rozerood gelakt. Ze zijn nu aan het drogen. Het gaat om de details he!!! ;)
PS: lief nichtje!
en PPS: ik hou ook van mierzoet snoep! het liefst heel veel en heel slecht!

severien zei

Ik ben stylish met momenten. Vandaag wel. inclusief schoon botten en een jurk. Maar alleen als ik daar zin in heb. :) Niet constant natuurlijk.. stel je voor, dan denken de mensen niet meer "wat ziet ze er vandaag stylish" uit". (zeg ik ook altijd tegen m'n vriend als ie zegt dat ik er niet goed uit ziet: als ik er altijd goed uit zou zien, zou je dat niet meer apprecieren!)

En dieje ring! Jaa! Schoon! Ik hou van 'organische ringen'. :)

Ellen. zei

Ik ben op mijn stylish-st in de ochtendspits. Met mijn idiote fietshelm en veel te zwaar geladen spurt ik naar school, werk en kribbe.
Gelukkig is het nu nog geen winter: anders zijn daar ook nog fluovest, regenbroek, bedampte brillenglazen, fietslichtjes die uit mijn zakken vallen en een slot dat ik met bevroren vingers moet overmeesteren.

Els zei

oef, janina-met-de-hakken is ook niet altijd stylish. Supermooie ring! Hij deed mij onmiddellijk denken aan iets wat onder water leeft maar ik ben de naam kwijt. Koraal? Of schiet ik nu een kemel?

sueper zei

supergoed gedaan die tattoo - ik wil zo ook één!!!