De verschillende pringels-soorten starten allemaal van dezelfde fletse aardappelsoort, waarna de dunne schijfjes stuk voor stuk door kleine chineeskes met fijne vingertjes in de betreffende marinade worden gedopt.
Dat weet ik nu omdat ze de mijne maar voor de helft in de texas bbq saus hebben gehangen.
Bende zuinige prutsers
11 opmerkingen:
Schrijf een brief! Vlug!
Hij is al op de post! Aangetekend en al.
pringels! dat zijn niet eens echte patatten!
Misschien een tekort aan werknemers? Hoewel, Chinezen...
ja, pringels dat is niet eens echte chips volgens mij. Ge moet croky bolognaise eten, dat is de beste ter wereld!
Ik heb dat ook al gedacht, dat dat geen echte patatters zijn. Maar eigenlijk vind ik dat niet erg.
Crocky bolognaise eet ik ook graag!
En ketchup chips!
En van die hoorntjes!
Maar laat ik eerlijk blijven: ik eet eigenlijk bijna nooit chips, behalve wanneer ik in de bioscoop werk en uitgehongerd de aangrenzende videotheek passeer tijdens de pauze.
Dan is t kiezen: chips of kleurstofsnoep.
Maar na deze oplichterij zal ik voortaan gedecideerd voor de snoep kiezen.
Oh, hopelijk krijg je nu massa's dozen gratis thuis geleverd ^^ (btw, misschien heeft er gewoon zo'n stout chineesje de helft van je chips afgelekt)
ocharme, en na uw brief wordt zo een arm chineeske ontslagen ...
dat arm chineeske had dat met zn spleetoogjes waarschijnlijk niet gezien, en nu is ie misschien idd ontslagen... ocharm ;)
Hmmm, Pringles... ideale boef om uw wat zwaardere oorlogsfotografie-lectuur te vergezellen :-)
Scandaleux!
Misschien was dat een Chineeske dat vond dat aangezien hij ook maar een half loon krijgt, wij Europeanen maar een half Pringelke verdienen.
Een soortement statement, wie weet!
Jammer dat die dan wat verloren gaat, een beetje zoals een boodschap in een fles waarbij de tekst is uitgelopen :-)
Een reactie posten