zondag 27 december 2009

Voor wat, hoort watIk toonde al wat ik voor Eefje maakte.
De halsketting werd precies nogal positief onthaald en zowaar, het motiveert me binnenkort eens een tweede poging te ondernemen.

Dit kreeg ik van Eefje:
  • Een superschattig handtasje. Bruin met grote bloemen. Ongelooflijk netjes en professioneel en met een labeltje. Ik kocht meteen een bijpassend geel rokje. Ha ja, er hing niets assortie in mijn kleerkast.
  • Heel lieve postkaartjes. Bijna te mooi om op te sturen. Weet dus, als U ooit eentje in de bus vindt, U heel goede punten van mij kreeg.
  • Een erg leuke kaart waaruit bleek dat Eefje mn blog grondig had gelezen. Zinnetjes als "Blieft u nog een kopje thee?", of zinnetjes over dansen en biogroensels bewijzen dat.
Ben ik eventjes verwend he!
Als er iemand is die momenteel zo een mooi postkaartje verdient, dan is het eigenlijk Eefje zelf.

5 opmerkingen:

Riet zei

Dat tasje. Met die hèèèèule grote bloem. Daar zou ik zelf nooit opkomen, om dat zo uit een stuk stof te halen. Maar ik vind het wel heel knap - voor zover ik dat bloggewijs kan uitmaken - hèèèulemaal Janina.

Tess zei

Oh wat leuk! :)

sue zei

toch super kado'tjes uitwisselen

btw voor jou superfeesten en een creatief jaar (dat zal wel geen probleem zijn)

lisette zei

Heel erg verwend! En wat een geweldige vrouw ben je toch.. Je krijgt een tasje en ja, dan moet je daar een rokje bij kopen! Geweldige reden, die ga ik echt onthouden!
Alvast een fijne jaarwisseling en het aller, aller beste voor 2010!

Anoniem zei

o waw, de stof van dat tasje is echt heel mooi :)