zondag 6 september 2009

Niet gelukt:

  • Helemaal naar voor wriemelen tijdens het optreden waar Janina speciaal was voor gekomen. Blijkbaar was iedereen, en vooral iedereen onder de 18, hiervoor naar Stekene afgezakt. Het bleef leuk, maar het was al leuker geweest.
  • De handjes proper wassen: Janina spurt uit de vieze, vuile toitoi-toiletten, en wil de handjes wassen. Ze steekt haar handjes onder kraan. Niets. Ze zoekt een knop, een draaiding, wat dan ook. Niets. Ze bolt het af. Ze kijkt nog eens om. En ziet dan de pedaal. Het water dient naar boven gepedaald te worden. Ze keert terug. Ze ziet een bende jongelingen vrolijk de handen wassen. En hoort één van hen "... en toen hield die zo haar handen onder de kraan zonder iets te doen, haha! Die dacht zeker dat het zo met een sensor was en al!". Een bulderende bende jongelingen. En een beschaamd - geaffronteerde Janina. Afgaan op een festival, het kan op vele manieren.
  • Na twee nachten niet voor 4uoo het bedje gezien te hebben, evenmin gelukt: de rommelmarkt bezoeken waar ze zo naar uitkeek. Het was nochtans ongelooflijk de moeite, hoorde ze. Volgende jaar beter.

10 opmerkingen:

zapnimf zei

Wat een ongelukt weekend zeg.
Puntje één, die traden toch heel de zomer overal op? Kansen genoeg gehad. ;-)

Janina Modaal zei

Jaja, ik had ze dan ook al gezien :o).
En toen was het zo plezant, dat ik dacht: nog een keer!
Maar soms het beter het bij die ene goede keer te houden, precies...

knofje. zei

maar de reden van het om vier uur naar bed gaan was geslaagd, toch? :P Kop op!

prutsen zei

Afgaan op een festival (pukkelpop), en 't is al een paar jaar geleden (wat het er helemaal niet beter op maakt): aangesproken worden als 'mevrouw' door een bende jongeren. Of hoe je je in één seconde ineens tien jaar ouder kan voelen ;-)

Maartje zei

hihihi, achja zo'n kraan kan op zoveel wijzes werken, weet jij veel!
ik stond in engeland een keer bij zo'n handdroogmachine te klungelen, gééén idee hoe 'ie werkte, bleek dat je je handen van boven in een gleuf moest steken... noujaaaa....

sue zei

lol - vind het kraanverhaal wel hilarisch - zoiets zou mij ook overkomen!
x

vermiljoen zei

De jeugd van Tegenwoordig? Ben ik zooooveel ouder dan 18, want ik heb er nog nooit van gehoord.

annava zei

Die kunde inderdaad nog overal zien Janina. Binnenkort hier in Antwerpen-city zelfs nog.

Wat een triest weekend: geen water, geen plaats, geen rommelmarkt, geen nachtrust. Tgo, het leven kan toch hard zijn he:)

pien zei

geen ROMMELMARKT??!!!

elke zei

Allé, waart zondag dan meegeweest naar Kemmel! Of was het die?