dinsdag 15 september 2009

Londen bracht me...

  • Halskettingetjes: eentje met een trosje baboushka - "parel" - hartje en eentje met een soortement stoere eenhoorn. Voor serieuze, stijlvolle halskettingen heb ik nog tijd genoeg he, later. Het had trouwens nog erger gekund, want ik had ook bijna een soort reusachtige vogelkooi met bewegend vogeltje erin gekocht. Aan een halsketting, ja. Maar trop is teveel, dacht ik nog net op tijd. Ook een tros houten stoeltjes aan een halsketting overleefde de selectie net niet. Hoewel ik wat betreft deze laatste, toch overweeg de site van urban outfitters eens te bezoeken.
  • Naailint met hartjes en kersenknoopjes. De verantwoording voor deze kinderachtige vormgeving is dezelfde als hierboven.
  • Een ongelooflijk mooie theepot, al zeg ik zelf. Bovendien mijn duurste Londen-aankoop. Hij komt van bij Whitterd of Chelsea, een grote theeketen in Engeland. Ze hebben vooral oplosthee die, ondanks wat het doet vermoeden, ongelooflijk lekker is. Ikzelf ben grote fan van hun avondthee, heerlijk zoet en sterk. Daarnaast hebben ze ook verse thee, waarbij je je eigen mengeling kan samenstellen. Ik vond dat wel een superidee, maar had toch wat schrik dat het resultaat niet altijd even smakelijk zou uitdraaien. Dus liet ik die kelk aan mij voorbijgaan. Voor de theepot zwichtte ik echter. En deugd dat ik er al van gehad heb! Net een hele pot heerlijk sterke (slappe thee vind ik maar niets) middagthee van Simon Levelt naar binnen gekapt. Njammie.
  • Een onderhemdje met de tekst "Come to the dark side, we have cookies". Het komt van de grappige winkel David & Goliath, waar ik gisteren al een prentje van liet zien. Het was moeilijk kiezen tussen al die flauw-plezante opschriften, maar uiteindelijk koos ik, die gekend sta als koekiemonster, voor deze.
  • Een jeansjurkje. Wilde ik al even, maar alls wat ik zag was te kinderachtig. Jeanskleedjes mogen dan wel leuk zijn, ze doen mij ook een beetje schrikwekkend terugdenken aan mijn kindertijd. Deze "lang hemd" versie vond ik echter perfect.
  • Nieuwe schoenen. Ik moet echter eerlijk toegeven dat ze niet van Londen komen, maar gewoon van om de hoek. Ze zijn er een beetje over, dat hoeft U me niet te vertellen. Maar ik kan nog steeds de dromenvanger-pluimen-kralen-decoratie er af doen, en wel zonder heel de schoenen te vernielen. Een simpel knoopje losmaken volstaat.
  • En bij nieuwe schoenen hoort een nieuwe handtas.
  • Wel nog van uit Londen: een pulletje handcrème voor in de handtas. Een stickertje vermeldt dat Matt dit voor me ontwikkeld heeft. Leuk initiatief van de winkel, vind ik. Dankjewel trouwens, Matt. Maar aan de geur had je wel nog wat mogen sleutelen. Er zit een verdacht reukje aan. Maar soit.
  • Dat verdoezel ik wel met mn nieuwe parfum.

De komende dagen mag ik niet meer buitenkomen, het geld heeft nu wel genoeg gerold.

13 opmerkingen:

Maartje zei

ha! jij bent naar de accessorize geweest! die met die bewegend vogel heb ik wel! en hij is geniaal en ik krijg er altijd reacties op. zul jij ff spijt krijgen!

Janina Modaal zei

Verdorie maartje, had ik dat geweten :o). Ik heb echt lang staan twijfelen...
Eens opzoeken waar ik hem in België eventueel nog op de kop kan tikken. Evenals die baboushka oorringen waar ik nu al spijt van heb, dat ik ze niet heb gekocht.

Anoniem zei

Ze zal idd spijt krijgen, bewegend vogeltje was super!!! ;)

Claire zei

Accesorize, hmm? Hebben ze dat in Parijs ook niet? Want daar ga ik binnen een paar weken naartoe en dat zijn twee zalige kettingskes die ge daar op de kop getikt hebt! Dat baboushka'tje! Mijn complimenten.

Daan zei

Yeah! Wat een heerlijks!

Daan zei

en ik ontdekte accessorize in de Nederlandse V&D (in Breda) en kocht een tas met uilen en een ketting met de Eiffeltoren en een je t'aime hartje voor mijn Elvisje

Janina Modaal zei

Jullie geluksvogels in Nederland hebben werkelijk alles he :o).
Leuk dat je de eifeltorenketting kocht, Daan, ik stond te twijfele voor de oorringen!

tantehilde zei

ooh een vogelineenvogelkooihalsketting! dat zou mooi bij mijn vogelkooikleed staan!
leuke spullen gekocht trouwens, die eenhoornhanger is geweldig!!

Fielosophie zei

I want the t-shirt! Ik ga onmiddellijk de website checken!! Superleuke aankopen trouwens!

annava zei

Amai! Super toffe dingen gekocht! Zalig!

pien zei

ha ik wou al zeggen, die vogelkooi die kennik! van bij maartje! en hij is zooooo mega zzzuuupertov, dattik op slag jaloers werd.
en jij hebt m NIET gekocht...?!?!

oi.


verders, helemaal fijn al je spulletjes. mmmmm.
geniet ervan!

lisette zei

Zooo GOEDE aankopen! En vind de laarzen echt wel heel erg tof!

sue zei

dat is altijd het probleem met vakanties: je doet gewoon te veel geld op ;)
dan weet je weer waarom je moet gaan werken