maandag 14 september 2009

Londen baby!  • Londen was:

- Winkelen: met kortingsbonnen - resulterend in indianenlinten en nog meer plezants.

- Hop on the bus en hop er terug off: toerisme ten top, maar wel eens plezant. Ook al viel ik -tig keer in slaap. Maar ik kon er niet aan doen, met die zon op dat glas en al.

- Lachen: met David & Goliath (zie prentje), met de dikwijls smakeloze Londenaren (belichaamd door de Top Shop) maar vooral met elkaar.

- Slenteren door Nothing Hill, Soho, Kensington, Covent Garden, ...

- Überpikant Indisch, überzwaar Italiaans en übervettige Burger King.

- Starbucks

- Starbucks

- Starbucks

- ...

Morgen foto's van de veroveringen!

6 opmerkingen:

Patricia zei

Ik kom morgen kijken naar je foto's. Ben er nog nooit geweest.

Knofje zei

Klinkt heerlijk!
Hoe raar ook, ik heb heel veel culturele wereldsteden bezocht, maar door Londen ben ik slechts éen keer heel vlug geweest. Op doorreis naar Ierland.. shame on me :(

tantehilde zei

hahaha, dan val je in slaap in de bus, sorry maar dat vind ik zoo grappig van jou!
ben benieuwd naar defotos!

Kaasmuis zei

kortingsbonnen? waar? hoe?

tegen volgende maand wens ik volledig op de hoogte te zijn van de londense kortingsbonnen zodat ik er ook kan van genieten tijdens mijn weekje citytrip...

rozebril zei

Ik ben ook benieuwd naar de foto's. Ik wil zo snel mogenlijk ook nog eens naar naar Londen (ben er nog maar 1 keer geweest, toen ik 16 was. Dringend tijd dus om eens terug te gaan!)

Janina Modaal zei

patricia en knofje: het is echt eens de moeite, Londen! Hoewel het vooral een winkelstad is, vind ik. En een museumstad natuurlijk. En een starbucksstad :o).
Tante Hilde: Bussen hebben nu eenmaal een slaapverwekkend effect op me :o). En die uitleg op de audiogids was nu ook niet zo spannend...
Kaasmetgaten: het was eigenlijk gewoon een kortingsbon die ze ter plekke in de kleerwinkel uitdeelden. Goed je ogen openhouden dus :o). Voor de rest vind ik dat Londen best meevalt van prijzen, om te eten en zo.
Rozebril: ik breng de foto's dadelijk in orde!