vrijdag 19 december 2008

Crea-kwesties

Omdat U zo goed advies gaf over het al dan niet laten zitten van de rechterzak in de handmade rok/vod, mag U mij nog eens van dienst zijn:
Ik heb namelijk twee lintjes gekocht om onderaan het rokje te stikken, ter opvrolijking, op zo een 4cm van de boord. Een effen rokje is immers zo saai, nietwaar. Hoewel die ene zak ook wel voor de nodige ambiance zal zorgen.

Hoe dan ook, ik kan niet kiezen, dus mag U kiezen:
Hierbij ziet U meteen ook eens het kleur van de rok die toch wel het hot topic van de week was. Hoewel de "kleurechtheid" niet 100% is, op deze toch wel vrij mislukte en troebele foto. Maar met wat fantasie komt U overal.
Welk lint, denkt U, zal voor de mooiste/vrolijkste noot zorgen? Het bovenste is een beetje in de kerstsfeer, het onderste eerder in de clownsfeer. Janina houdt van beide sferen, hoewel één ervan wel wat toepasselijker is deze tijd van het jaar.
Ik kocht beide lintjes voor een appel en een ei op de "vlooienmarkt", een gebeurtenis die ik graag eens bijwoon. Ik kocht ook een hamer en een verdeelstekker, als dat niet leuk is!
En een tweedehands tasje, uit de Oxfam Vintage. Niet boos zijn mama, deze keer stinkt het niet! Of toch niet te hard.
Zo, trouwe en lieve lezertjes, laat mij vanavond nog weten wat Uw voorkeur geniet, dan loop ik misschien morgen wel met een rokje aan dat mee werd bepaald door U! Zo wordt U ook nog beroemd.

10 opmerkingen:

elke zei

ik kies het bovenste. Niet voor de kerstsfeer maar omdat ik vind dat het kleur beter past. Het rood uit het onderste lijkt me anders dan dat uit de rok.

zapnimf zei

Bovenste. Zelfde reden als Elke.

Janina Modaal zei

Ik dacht het wel.
Maar jullie bevestiging geeft de doorslag!
Ik hou het ander lintje wel voor de volgende circus-party.

KoraaL zei

Zoals je al weet heb ik het niet voor cicussferen en al zeker niet voor clowns dus ik zou ook het bovenste nemen! Laat me vooral weten wanneer dat circusfeestje doorgaat, dan kan ik al iets anders plannen :p

Anoniem zei

janina, kweet het niet en ik heb ook geen ervaring op het crea vlak maar persoonlijk zou ik helemaal geen lintje op die rok zetten, kweet niet het doet mij zo een beetje denken aan een folklore rokje dan :)

Janina Modaal zei

@Anoniem: je doet me nu zo twijfelen. Want ik wil er als veel uit zien, maar mss toch liever niet als een folklore-meid :o).

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.