maandag 6 september 2010

Part of the weekend never dies

Sommige weekends zijn maar half, bijvoorbeeld wanneer je er een volledige dag van moet werken.
Maar ach, werken kan plezant zijn, zeker wanneer je pauze bestaat uit pita eten en wanneer er een blogster aan je kassa staat.

Voor de rest werkte ik ook hard aan de groentenblog.
Er zijn veel ideeën en veel tips, maar de informaticakennis is beperkt en het logisch redeneren durft er al eens bij inschieten.
Toch toch: klikkerdeklik maar eens op Ernie in de rechterkolom en aanschouw mijn schoon werkstuk. En geef nog meer tips en ideeën en vooral: wees gul met Uw complimenten recepten.

Vrijdagavond was het wél echt weekend.
En als U mij een beetje kent, dan weet U dat daar gedans aan te pas komt.
Het was festivalgedans, voor de gelegenheid.

Helaas werden wij er zeer bewust van gemaakt dat we oud worden.
We gingen namelijk eerst soep eten bij de oma van één van de kompanen en dat vinden wij plezant, praten met omaatjes die soep maken met onregelmatige ballekes in.
Eens gearriveerd, bleken wij gemiddeld tien jaar ouder dan de andere festivalgangers.
We moesten ook onze oordoppen in steken, want miljaar zeg, wat staat die muziek luid *fluittoon*.
Om middernacht aten wij geen bicky/viandel maar een banaan. Die hadden we meegekregen van Oma Ballekessoep.
(Ik zou wel liegen moest ik zeggen dat ik het daar bij liet. Uiteraard kon ik niet weerstaan aan twee keer een half pak friet met frietkotsaus (dé culinaire ontdekking van de week) en een loempia met verjaarde hond. Dat laatste vond ik niet meteen lekker.)
De banaan bracht ons weer op krachten, maar toch kregen we last van onze rug/scheurmond/kater die al begon op te steken.
En dan die vuile toiletten!


Ondanks onze leeftijd die begint te wegen, zetten we ons looprek nu en dan toch langs de kant en sloegen we wild de beentjes uit op hitjes als deze:waarna we ons vals gebit terug instaken.

Ik wil U ook al waarschuwen dat ik weer taart heb gebakken, dus dat U donderdag weer calorieën mag verwachten. Kwestie dat U de komende drie dagen wat op Uw eten kan letten he.
*slaat nog wat chocolade naar achter*
't Kan niet al biogroensel zijn hé. Vitters.

8 opmerkingen:

Elza D. zei

Bij u staat voorzekers de radio op stubru.
EN laat die taart maar komen. Ik ga der ook nog eentje maken. En in mijn kas slagen.

Tess zei

Heb je de clip van Pon di Floor al gezien? Zoiets degoutant. En nu klinkt ik als mijn oma. ;)

Celestine zei

Jamaar, jamaar, dat is goed he, uw taartenbakkerij! Ik heb zelf nog altijd niet het ideale taartrecept gevonden. Ik ben er nog niet in geslaagd een gelukte taart te bakken, heb het wel al één keer geprobeerd, dus bakt nog maar wat en geeft mij hoop.

Janina Modaal zei

Elza: Ja, vaak StuBru, maar nog vaker cdtjes. Want al die flauwe moppen en verkeersoverzichten en luidruchtige presentatoren, daar word ik soms zenuwachtig van.
Tess: Ik heb de clip nog niet gezien, maar ik ben alvast blij dat ik hem niet gepost heb, want anders zou ik weer uitgemaakt worden voor vetzak (zie: de clip met de chinees). :)
Celestine: inderdaad, taart is goed! Maar jij kan er ook wel wat van, van lekkere koekjes bakken en zo. Donderdag is t niet echt taart. Maar meer zeg ik nog niet. De spanningsboog gespannen houden en zo he.

bombilla zei

Oei... ik word ook oud.... die 'muziek'....


Tjah...

STARBIZARRE zei

Wij hebben de laatste avond nog een 12-tal kleine loempiaatjes besteld. Om weer op krachten te komen...

sueper zei

ge moet dat gevoel van 'oud' zijn uit de weg gaan door naar andere dansfeesten te gaan, heb ook geen zin meer om tussen jonkies te staan - we twijfelden zo ook of we naar laundry day zouden gaan, nadat ik er beelden van heb gezien ben ik blij dat we dat niet hebben gedaan

Nele zei

Dag Janina,

je hebt gewonnen bij onze give away! Jochei!

De stoffige juffertjes