vrijdag 30 juli 2010

Wat ik voor U flikkerde

Het is allemaal niet wereldschokkend, maar
- Ik maakte speciaal voor U een tabblad waarin U de Part of the weekend-schijven in één oogopslag bij elkaar ziet. Elke week wordt dat netjes aangevuld, zodat U steeds op de hoogte bent van de volledige verzameling aan ultieme dans- of huilplaten.
- Daarenboven maakte ik ook een tabblad "Janina kijkt en keurt". Dat gaat over films, zij het zeer bescheiden en beknopt. Maar ik kijk al eens een film. En ik dacht, misschien doet U dat ook en vindt U het leuk nu en dan wat inspiratie op te doen. Want U staat daar elke keer maar weer he, in die videotheek, geheel ontredderd. Of in de bioscoop, ontgoocheld dat U daar Uw tien euro aan besteedde. Tien euro, dat is twee meter stof uit Den Beer he. Maar nee, U zat in plaats daarvan naar De Nieuwe Vlaamsche Flop te kijken. Het is een beetje de bedoeling U dergelijke missers in de toekomst te besparen.

Tenslotte bleek de griep een maaginfectie, dacht ik gisteren dat het veel beter was en moet ik vandaag toegeven dat dat niet zo is en hoop ik dat met U alles beter en gezonder gaat. Hoewel het hier nu ook weer zo geen ramp is.

18 opmerkingen:

severien zei

Ik heb al genoten van uw commentaar over films. Deel uw mening over de meeste. :) Hoera!

Tess zei

Janina toch, ik had eerst "Janina krijgt een beurt" gelezen ipv "Janina kijkt en keurt". Je had mijn ogen moeten zien haha!

Maar desalniettemin, coolio!

Janina Modaal zei

Aaaaah, Tess, je bezorgde me de lachbui van de dag!
Waar zit jij toch met je gedachten :).

Ella Montella zei

Hé, zo tof, uw filmbijlage!
Ik zou eigenlijk ook eens een archief moeten bijhouden van alle films die ik al gezien heb, want dat begint al serieus op te lopen...
Voorlopig hou ik het nog maar even bij de topseries van "Momenteel op mijn scherm" en "Binnenkort op mijn scherm".

In deze reeks kan ik u de animatiefilm "Planet 51" ten stelligste afraden. Niet plezant! (Volledig geschreven, gemaakt en afgewerkt door mensen met Mexicaans klinkende namen... misschien was dat al een indicatie).

tantehilde zei

snel beter worden he!
en van die films goed idee, al heb ik geen tijd om naar een film te kijken,maar kom..ooit misschien?

bombilla zei

Zie, een maagpijntje is dan weer goed om uw medemens op te fleuren. Leuke lijstjes. Merci!

Kaasmuis zei

jaja, 'k heb goed moeten lachen met uw filmmededelingen. In september doen we de oliebollen en jelly beans gewoon over. Wat dacht je van 'Lawrence of Arabia', 'Dances with wolves', 'Blade runner' of 'Dangerous liaisons'. Iets anders mag ook, onze collectie is groot genoeg, maar je gaat wel moeten kunnen kiezen ;-).

.tonBouton. zei

Leuke nieuwe tab Janina!
De beste remedie tegen maagpijn is ongetwijfeld veel (lichtverteerbare) filmpjes zien.
Mijn maagpijn-killer top 3:
- Gosford Park (Robert Altman)
- Delicatessen (neen, je gaat je er niet van verlekkeren, ondanks de titel...)
- Les triplettes de Belville - voor wiens hart niet voor de koers klopt.
Veel beterschap!

tijdtussendoor zei

Voor filmcommentaar voortaan één adres ;)
En...veel beterschap he!

Els zei

Woehoe, ik ben fan van uw nieuwe rubriek, de filmrubriek! Waarom wel: zo geestig geschreven en ik heb een voorliefde voor film en zoveel films die ik nog niet gezien heb! (we gaan niet meer vaak naar de cinema, 't zijn dvd's vanuit de zetel) Waarom zeker wel: EDUARD SCISSORHANDS! Zo mooi, zo sprookjesachtig, zo grappig, zo schattig, zo Johnny Depp, ik zou hem ook vijf sterren geven!

Hmm, genoeg uitroeptekens me dunkt. Een aanrader dan voor u: Brad Pitt in Burn after reading is ook een keer een andere Brad Pitt, erg grappig eigenlijk (vroeger nooit gedacht dat ik dat over hem zou schrijven).
Een aanrader voor mezelf: je zou Janina beter eens mailen om uw plannen concreet te maken ipv haar blog te zitten vol schrijven. Wordt vervolgd!

En last but not least: heel veel beterschap! Verzorg jezelf.

Celestine zei

Ge overtreft uzelf, "Janina-die-niet-Janina-heet-maar-wiens-naam-ik-na-de-blogmeet-al-meteen-vergeten-was-omdat-er-eerst-niet-eens-het-besef-was-dat-ge-wel-eens-anders-zou-kunnen-heten-en-waarvan-ik-mij-bij-het-bezoeken-van-uw-blog-steeds-afvraag-hoe-zij-nu-weer-heette"! Mocht de boodschap verloren zijn gegaan: Ge overtreft uzelf. Al weet ik uiteraard niet dat uw capaciteiten misschien nog kilometers hierboven uittoornen!

Ik wilde gisteren nog vragen achter filmtips. Maar liet mij in de bib (hé, dvd voor 1€/4weken) gewoon leiden en vond Coco avant Chanel. En nog één of andere kinderfilm waarvan niemand begrijpt dat ik die ontleen. Maar hé, ik kijk genoeg films, dus dan mag ik ook wel eens wat slechte films zien. :-)

Merci voor 't plezier en de handigheid. En aan u: een goede gezondheid!

Miss Stik zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Liesbet zei

Tja, slechte weerstand na die uitputtingsslag van de Gentse Feesten, he

Emma en Mona zei

Hopelijk voel je je nu echt al beter...
Kom op meissie, het is geen weer om ziek te zijn.
Wellicht veel kans gehad om filmpjes te kijken, en dat komt ons weer ten goede.Heb ook net eens heel hard gelachen met "Janina krijgt een beurt".
Het lijstje van...

sueper zei

oei ziek in je vakantie? Niet leuk
Tabbladen op Janina's blog zeer leuk

lisette zei

Toch vind ik dat wel heel knap.. Probeer ook zo'n tabblad te maken maar mij lukt het niet! Hoera voor Janina ;-)

No-Re-Mi zei

Super!! Ik ga er zeker eens een paar van bekijken. En ik deel volledig je mening over "Walk the line".

Nele zei

Super van de filmrubriek!Die ga ik nog veel raadplegen denk ik!