maandag 10 mei 2010

Part of the weekend never dies

Omdat ik naar het aantal thesisbladzijden kijk en denk "t is genoeg".
Omdat ik de thesis nog eens overlees en denk "t is genoeg geweest".
Omdat ik in mijn agenda opzoek hoe lang het geleden is dat ik de dansvloer/t stad nog eens onveilig maakte en denk "t heeft nu lang genoeg geduurd".
Daarom en ook omdat het een leuk lied is van een leuke zanger met schone sjamaangewaden tijdens zijn optredens.
Doe wel Uw oordoppen mee, moest U eens gaan kijken, want die kan een herrie maken dat Uw trommelvliezen der gevaarlijk van gespannen gaan staan.


9 opmerkingen:

Stien zei

Den Jamie, mijnen held (of één van mijn vele helden :)), die doet het altijd goed!
Seg, succes met de thesis hé! Gij doet dat ongetwijfeld goed, en nog meer ongetwijfeld véél beter dan de doorsnee thesisstudent (ik heb dit weekend doorgebracht met vloeken op mijn thesisstudenten en hun schrijfstijl... aaargh, hoe moeilijk is het om een werkwoord in't enkelvoud te zetten als het onderwerp ook enkelvoud is! Of om te schrijven in de tegenwoordige tijd en niet om de haverklap te wisselen naar verleden of toekomende! Of om de resultaten van een simpel t-testje te rapporteren!! Ok. Genoeg frustratie gedeeld. Pfoe.).
Dit maar om te zeggen: uw schrijfstijl zit alvast geweldig goed! Nu de inhoud nog ;).

Kaasmuis zei

tijd om op de dansbare tonen van Jamie eens ons babyproject onder handen te nemen en aan mij te denken terwijl ik nog zwoeg aan mijn verslag/ppt/verdediging en die 4 vakken die me nog resten dit jaar ?

Janina Modaal zei

Stein: ik hoop dat ik niet de fouten maak die jij opsomt :). Wat voor thesissen moet jij nalezen, over welk gebied gaan ze?
Kaasmuis: ja hoor, vanaf eind deze week maak ik er werk van! Ge moogt er gerust in zijn!
Succes met het studiegezweet nog!

Angélique zei

Zo heb ik effe lekker gedanst op Jamie. Succes met je Thesis (ja met hoofdletter!), dan denk ik nog even na over welke studie ik nog wil gaan volgen...

eloleo zei

Niks oordoppen!!! En ook succes met je thesis. Ik schreef de mijne in een vorige leven, lahaaaaang geleden ;-).

Miss Stik zei

Wow, nu in de afwerkingsfase, dat komt goed! Helemaal goed! Nog efkes en je bent er van af. Veel succes met de laatste loodjes.

bombilla zei

Ah! Den Jamie sie. Die vind ik best wel te pruimen maar dan zet ik het best op als ik alleen thuis ben. Ik denk dat die ergens binnenkort eens optreedt, ergens in België.
Zal eens opzoeken...
...
...
Gevonden: volgende maandag in de Botanique.
Laat je thesis dat toe?

Elza D. zei

Wanneer gaan we samenwonen?

Celestine zei

Op de 11de seconde schoot ik er gelijk al meteen wakker van!