zondag 19 juli 2009

Omdat u zich ongetwijfeld afvraagt wat Janina de voorbije dagen zoal deed...- Ik liet enkele planten genadeloos aan hun lot over. Ik deed wel de gordijnen dicht tegen de zon, maar vergat dat de planten die achter die gordijnen staan, daar niet veel baat bij hebben.
- Ik kocht vijf cd's voor 30 euro. Hoera voor de solden bij Fnac! U ziet daar onder andere de singles van de chemical brothers blinken, de dansdeuntjes van Hot Chip en de trieste klaagzangen van Air en Joan as Policewoman. Wie wil komen dansen of huilen, ik heb vanaf nu wel een bijpassend muziekje.
- Ik beoefende mijn seutenhobby, namelijk pareltjes maken: blauw met bruin en groen met euhm, ... groen. Ik vind ze allebei heel goed gelukt, al zeg ik het zelf. Een paarse lading ligt nog te wachten op de hitte van de oven en een likje vernis. O, wat is het soms fijn een kneuterige knutselseut te zijn.
- Ik verstuurde de stoflapjes voor de paarse lapjesswap. De gelukzakken kregen er zelfs een kaartje van Daan bovenop!
- Met een kabouter op, bijvoorbeeld.
- Maar net wanneer alles netjes en klaar is, komt er altijd een slordigheid tussen gekropen, zoals een draadje tussen de kleefband waarmee ik de envelop dicht maakte (want zo likken aan die lijm, bwekkes). Vandaar "oei, een draadje van een naaiwerkje :)". Het is eens wat anders dan zo een saaie afzender op de achterkant van een envelop.
- Om al mijn seutige hobbies wat te compenseren, gaf ik ook een feestje. Met hippe mojito's. Met de gebruikelijke pintjes. Met tonnen chips. Maar ook met mozarella-hapjes. Met volk dat ik 's morgens om 6uur vriendelijk vroeg "of het misschien eens geen tijd was om te gaan slapen". Zij vonden eigenlijk van niet, dus schopte ik ze maar gewoon buiten.
Het hele zootje dat de bende ongeregeld achterliet, is bijna opgeruimd. Hoewel de chips wel nog aan mijn kousen kleven. Misschien beter ook eens stofzuigen.

Bij deze doe ik even de stofzuiger.
Maar niet in de betekenis van De Jeugd van Tegenwoordig, welteverstaan.
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Knofje zei

En, lukt het jou met de lapjesswap? Ik zoek nog éen iemand.. Zóoo benieuwd of ik genoeg lapjes krijg om een deken van in elkaar te zetten..

Janina Modaal zei

Tot nu toe nog geen resultaten van de lapswap :o).
Maar dat zal nog wel eventjes duren, vooraleer mijn naam bovenaan het lijstje op de brief prijkt en iedereen dus lapjes naar mij moet sturen...*zucht*.
Ik ben ook verschrikkelijk benieuwd, maar toom mijn grandioze verwachtingen uit voorzorg een beetje in :o).
Hopelijk vind je snel nog iemand, maar dat komt zeker in orde!

lisette zei

Ikke ook.... Heel benieuwd of het gaat lukken met de ketting-lapjes!
Sorry janina voor het heeel laat doorgeven van het laatste adres. Hoop dat je hem nog kan gebruiken, anders graag aan knofje doorgeven?
Mooie kralen heb je gemaakt! Echt super tof!
En over de Jeugd van Tegenwoordig gesproken.. Dat nieuwe nummer van huppeldepup met Belgische huppeldepup (namen ben ik kwijt), getiteld Slaap lekker.. ken je die? Die vind ik erg goed! Ja, belgie en nederland, zijn best een goed stel samen.. hihi

Fielosophie zei

Ik vind je fotoverhalen fantastisch! Ik probeer eerst de inhoud te achterhalen door de foto's te bekijken, tot nu toe altijd onvoorspelbaar!
En moest er een naaister in mij schuilen, zou me opgeven voor de lapjesswap, maar helaas... Misschien dringt een cursus zich op :)

vermiljoen zei

al goed en wel, maar kom jij ook soms buiten? zoals op donderdagnamiddag op bataclan bijvoorbeeld. is 't geen tijd voor een pintje?

Janina Modaal zei

Vermiljoen: Ja hoor, ik kom zeker af en toe eens buiten! Deze nacht en ochtend was ik zefs onafgebroken buiten :o).
Mm, een pintje op Bataclan, dat zou ik fijn vinden, maar helaas is de periode van de vakantiejob aangebroken...Verdorie!
Wachten maar op de volgende gelegenheid!

Veel plezier daar alvast! Ik kom zeker ook eens langs, maar dat zal eerder eens 's avonds zijn...

Anoniem zei

Vind die 'seutige' kralen er toch wel hip uitzien. Ik pruts ook al eens een ketting of een ring in elkaar, maar heb nog nooit kralen zelf gemaakt. Misschien kun je wat tips geven hoe ik er het best aan begin?